Är du ute efter en nystart till våren och söker kontorsplats? Sitt med oss!

Är du en frilansare som drömmer om ett kreativt kontor? Har du kanske planer på att kasta dig ut och förverkliga dina drömmar och vill sitta ihop med likasinnade på dagarna? Då ska du läsa det här.

Från och med januari 2015 finns det nämligen en ledig kontorplats på världens bästa kontor, Vintagefabriken. Vägg i vägg med vår lilla vintagebutik i Midsommarkransen ligger vår drömfabrik. Här förvandlar en rad frilansare dammiga funderingar och dagdrömmar till verklighet. Smider planer på projekt, hittar på tokigheter, peppar varandra, skriver artiklar, stylar inredningsreportage, illustrerar och fotograferar. Var och en för sig eller alla tillsammans – valet är fritt. Vi är ett kreativt kollektiv som nu söker ytterligare en peppad medlem!

vf

Har du ett projekt på gång eller drömmer om att förverkliga en dröm – och vill ha sällskap, input och ett härligt gäng runt dig? Eller kanske bara ett naggande gott fikasällskap mellan jobbvarven? Skicka in en ansökan! Just nu är alla som sitter på Vintagefabriken frilansande journalister och stylister, men vi önskar att få till en härlig mix av olika kreatörer. Fotografer, projektledare, byggnadsvårdare, vintagefantaster, illustratörer, genusvetare, författare, formgivare, miljövetare, bloggare, webbstrateger, entreprenörer – you name it!

vf1

Vår förhoppning är att vi tillsammans ska kunna lyfta varandra och även kunna samarbeta om det finns möjlighet. Men det är så klart inget måste. Mest av allt vill vi att du ska vara en härlig prick som förgyller drömfabriken ytterligare, som tycker om att bolla idéer och älskar att vara omgiven av vimplar, vintageklänningar och allsköns vackra ting.

Just nu har vi en 100%-plats ledig januari 2015. Ansök genom att skicka ett mejl till info@vintagefabriken.se – så berättar vi mer.

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!