Den perfekta julklappen

Julklappstips till ung och gammal!

vaggkalender 2022

Väggkalender & almanacka för 2022

Här kommer 3 finfina julklappstips som passar både gammal som ung tycker vi. En väggkalender eller almanacka för 2022 såklart! Som t ex den här underbara väggkalendern från svenska illustratören Kajsa Hagelin.

Det som är så fantastiskt med väggkalendern från Kajsa Hagelin är att den består av 12 olika illustrationer, en för varje månad, där den ena är vackrare än den andra. Och det bästa av allt? När månaden är slut river du ut den vackra illustrationen, ramar in den och vips har du en vacker tavla! Så med andra ord kan man säga att detta är en kalender OCH 12 prints i ett.

Här hittar du väggkalendern från Kajsa Visual.

 Frankie Daily Journal 2022

Almanackan Frankie Daily Journal är en av våra mest populära produkter och som vi år efter år får förfrågningar om redan i september. Trots att den inte börjar gälla förrän i januari året därpå! Vi tycker att det är så fint att många av er fortfarande värdesätter en fysisk kalender i dessa digitala tider.

Och vi håller med! Att ta sig tiden att skriva ner dagarna som går blir det finaste tidsdokumentet. Häromdagen hade vi en kund i butiken som skulle använda sin Frankie Daily Journal 2022 till att skriva ner sin bebis första år. Hur fint?!

Årets upplaga av almanackan är gjord i en fantastisk färg som vi kallar körsbärsrött – och med vacker guldfoliering. Helt enkelt galet fin om du frågar oss! Som att det inte är nog med att den är otroligt fin på utsidan så är den magiskt fin även inuti. Frankie Daily Journal 2022 är nämligen inte vilken almanacka som helst, utan som vanligt är den fylld till brädden med illustrationer och har hemliga fack och inköpslistor man kan riva ut.

I år är temat på kalendern en ode till det charmiga vintageköket och inuti kalendern hittas härliga retromönster som illustrerats av illustratören Pilgrim Hodgson, från Melbourne.

Här hittar du Frankie Daily Journal 2022

Frankie Calendar – Väggkalender 2022

Apropå populär så är det här också en produkt som alltid är slut innan nästa år ens hunnit börja, den fina väggkalendern för 2022 från Frankie magazine. En väggkalender där varje månad pryds av en illustration av några av Australiens mest talangfulla, kvinnliga illustratörer. Precis som med väggkalendern från Kajsa Visual kan illustrationerna med fördel rivas ut och fortsätta pryda väggarna där hemma när året är slut!

Här hittar du Frankie Calendar 2022

Livsjournalen kalender (odaterad)

Livsjournalen är en kalender för livsplanering och självcoachning, skapad av Instagram-profilerna Maria Wiig och Emma Johansson. Just denna version är en odaterad kalender som du kan starta och pausa när du vill!

Vi är så förtjusta i den här kalendern som blir som en personlig coach i kalenderformat. En vacker bok att fylla med alla dina tankar, drömmar och reflektioner. Du kommer att bli guidad under ett års tid för att du ska få mer tid till det som egentligen är viktigt för dig och få sköna analoga pauser för reflektion. En chans att ställa dig själv alla de viktiga frågorna du annars aldrig hinner stanna upp och fundera över.

Kanske längtar du efter någon form av förändring i ditt liv, att hitta (tillbaka till) din passion eller bara vill ge dig själv mer meningsfull tid? Livsjournalen kalender är då det mest värdefulla verktyg du kan ge dig själv! För varje månad finns ett avsnitt för livsplanering som hjälper dig att kartlägga och se på din tid, ditt liv, genom nya filter. Inför varje vecka finns ett avsnitt för planering och efter varje vecka ett uppslag för reflektion.

Livsjournalen blir en jättefin julklapp till både dig själv och någon du tycker om!

Fler fina julklappstips finns i vår webbshop Vintagefabriken.se

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!