Förhandsbeställning av badkläder i vintagestil!

Även om snön verkar slå till när vi minst anar det och sommaren kanske fortfarande känns hopplöst långt borta, vet vi någonstans djupt där inne under lager av ylle att vi går mot ljusare och varmare tider. Och visst får det oss att börja längta efter sol och bad! I år drar vi därför igång tidigare än vanligt med förhandsbeställning av våra omåttligt populära badkläder i vintagestil designade av skräddaren Janna Drakeed. Detta för att våra kunder ska vara garanterade sina badplagg innan den syréndoftande försommaren knackar på dörren.

blommig baddrakt

Vi kan inte annat än tala varmt om dessa fantastiska badkläder från Janna Drakeed. Tygerna som används är återvunna och gör badplaggen hållbara i dubbel bemärkelse. Visste ni att ett återvunnet baddräktstyg faktiskt är starkare än ett konventionellt? Det gör att badplagget håller formen längre, trots saltstänkta bad och akrobatiska övningar i swimmingpoolen. Det är med andra ord en investering som kommer att ge avkastning i många år framöver. För att inte tala om investeringen du gör i vår miljö när du väljer baddräkt i återvunnet tyg. Win i dubbel bemärkelse!

I år sys de exklusivt upp för hand av Janna i hennes ateljé i Göteborg. Hon är inte bara skräddaren bakom badkläderna, utan också sin egen kritiska provmodell och nöjer sig därför inte förrän passformen nått perfektion. Då de i år ateljéssys, kommer det endast produceras ett begränsat antal. Här gäller alltså först till kvarn för att vara garanterad en baddräkt eller bikini till sommarsäsongen 2017!

 .

Du beställer ditt alldeles egna exemplar av våra vintageinspirerade badkläder i vår webbshop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!