Hackat Instagramkonto

Hej kära läsare,

Vårt första blogginlägg som nya ägare av Vintagefabriken blev inte riktigt som planerat. Vi skulle ha skrivit mer om oss och gett vårinspiration men istället har vi viktig information till er. Vårt Instagramkonto har blivit hackat under gårdagen och vi jobbar för fullt för att återfå kontroll över kontot. Skulle det vara så att ni får något meddelande från Vintagefabrikens instagram (vilket inte ska kunna hända just nu!) så är det inte från oss, anmäl det i så fall till Instagram istället för att svara eller klicka på någon eventuell länk. 

Om ni har något tips eller positiva erfarenheter så är ni mer än välkomna att skriva till oss (inte på Instagram då eftersom att kontot just nu inte finns synligt :))! Vi känner just nu en himla massa olika känslor kring det hela och vi försöker jobba lösningsfokuserat för att komma vidare.

Tillsvidare har vi skapat ett nytt Instagramkonto: @vintagefabriken_

Vi önskar såklart inget hellre än att få tillbaka originalkontot men också att ni vill följa med oss på vår Vintagefabriksresa genom det nya kontot: @vintagefabriken_

Webbshoppen och Vintagefabrikens Facebooksida fungerar som vanligt – välkomna dit! 

Vi hörs snart igen!

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!