Haka på vårens trend – rutigt!

vintagefabriken

Vårens hetaste – och i vårt tycke – finaste trend är helt klart ginghamrutan! Denna vintageinspirerade trend bjuder på alla möjliga olika storlekar på rutor och i klassiska, gångbara färger som svartvitt, marinblått och rött. Det här är ju en trend som är långt ifrån ny, till exempel skapade Brigitte Bardot en helt ikonisk stil med sina ginghamrutiga klänningar, blusar och byxor under 1950- och 60-talet.

Rutig trend vintagefabriken

Vi kan inte låta bli att vara en smula malliga över att vi redan förra säsongen spådde att den rutiga trenden skulle komma att bli stor, då Vintagefabriken tog in de underbara kläderna från From Audrey with love. Vi har både klänningar, blusar och kjolar – en färg och ett plagg för varje festligt tillfälle i sommar! Det vi gillar bäst med dessa är att de funkar precis lika bra på en bröllopsfest som på jobbet och under skärgårdssemestern. Snygga, användbara och sköna på samma gång! Vilken färg är din favorit?

brollop vintagefabriken
Alla kläder från From Audrey with love hittar ni i vår webbshop. Men pass på – kläderna är uppsydda i begränsad upplaga så först till kvar gäller!

 

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!