Här är Vintagefabrikens nya studio!

Som nya ägare av Vintagefabriken är vi i full gång med att installera oss i vår nya studio. Eller, ny och ny är den inte direkt då torpet byggdes under början av 1900-talet. Visst har torpstugan en otrolig charm? Vi tycker att den gör sig så fin i den grönskande försommaren med blommande syren.

Torpstugan har använts för många olika ändamål genom åren. Den har varit pigbostad, där pigan fick elda med ved i kaminerna för att få värme innan elen drogs in på 1950-talet. Den har varit tvättstuga där tvätten fick vaskas för hand i stora kopparkärl och en tid har den använts som sommarbostad. Men nu är den vår, Vintagefabrikens fina studio! Hur fint är inte det?

Tanken med studion är att den ska fylla flera funktioner. Redan nu kan vi såklart packa era ordrar men vi vill även ordna så att vi kan fota produktbilder och inspirera med fler DIY-projekt. Vi har många tankar om Vintagefabriken framledes och ser framemot resan tillsammans med er.

Vi kommer att visa er mer interiör senare – vill ni hänga med oss när vi renoverar upp stugan och förbättrar studion? Än så länge får ni hålla tillgodo med den mysiga exteriören. Vi lär njuta många koppar kaffe i spruzziporslinet, duka med Karin J studios fina brickor, tända ljus och njuta av det fina motivet på tändstickasken i vårt älskade torp.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!