Tävla om en inredningskonsultation

Tävling hos Vf Studio Styling

Visst ni att vi, förutom att driva vår webbshop, också jobbar med styling av hem och inredningstjänster i vårt dotterbolag VF Studio? Just nu har vi en rolig tävling hos VF Studio där du kan vinna en kostnadsfri inredningskonsultation av oss och vår kollega Maria!

Få hjälp med färger och möblering

Kanske har du ett rum som du har kört fast med hemma? ⁠Kanske har du svårt att få till möbleringen optimalt, inte får till accentfärgerna, inte får det så där ombonat och harmoniskt som du önskar, eller bara vill få hjälp att se rummets potential?⁠ Nu kan du som sagt vara med och tävla om ett inredningsförslag för ditt rum!⁠

⁠Tävlingsregler⁠

▫️ Kommentera vilket rum du skulle vilja ha hjälp med och skicka gärna en bild via DM på Instagram.
▫️ Tipsa en inredningsintresserad vän om vårt konto på Instagram under @vfstudiostyling.Vinsten anpassas efter rummets behov och innehåller exempelvis möbleringsplan/skiss, färg och tapetförslag samt moodboard. Vi utser en vinnare onsdag den 23 mars.⁠

Personlig inredning med tidlösa ting

På Vf studio jobbar vi med personlig inredning och blandar alltid upp våra stylingar med tidlösa ting för att skapa en inbjudande och unik känsla. Det här med pampasgräs, vita kuddar i en vit soffa och tavlor med motiv som inte föreställer något är inget för oss.

Vi vill skapa en känsla av att någon faktiskt bor i hemmet och använder helst säljarens egna möbler och prylar men ger dem nytt liv genom att skapa ett nytt sammanhang.

Vi jobbar mycket med att skapa en röd tråd i inredningen genom att tillföra färger och härliga blommor och växter i alla rum, något som vi tycker tillför såväl en inbjudande som levande känsla.

På bilderna här ser ni ett axplock av vad vi gjort under åren. Läs gärna mer om oss på Vf Studio.se!

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!