Inredningskonsultation hos Vf Studio

Nu lanserar vi vår tjänst Inredningskonsultation!

Nytt år = nya projekt! Nu lanserar vi vår efterfrågade tjänst Inredningskonsultation. Där erbjuder vi hjälp till dig som önskar få råd, tips och inspiration på hur du får till harmonin hemma, när det kommer till inredningen.

Kanske har du ett barnrum där du behöver bättre förvaring, ett sovrum som du vill göra mysigare eller en öppen planlösning som du vill göra mer ombonad?

Vi erbjuder personlig inredningskonsultation (digitalt) i hela landet och skräddarsyr självklart tjänsten efter din personliga smak och dina önskemål och behov!

Skicka bilder och information till oss digitalt

Det enda du behöver göra är att maila oss bilder på rummen du önskar hjälp med, samt en beskrivning av vad du önskar/saknar idag. Vi tar sedan kontakt med dig och kan erbjuda såväl inspirationscollage som inköpslistor och – såklart – en personlig kontakt kring hur du kan göra ditt hem ännu mer personligt och inbjudande!

Priser för inredningskonsultation:

Timpris: 1000 kr inkl moms (800 ex moms).

Uppskattad tid per rum är ca 4 timmar för planering, inspirationscollage och inköpslista men priset är alltid beroende av storleken på rummen samt hur mycket hjälp du önskar från oss. Vi skräddarsyr självklart upplägget efter dig och dina önskningar.

Vill du veta mer om vår tjänst Inredningskonsultation? Kontakta oss på vfstudio.stockholm@gmail.com!

Bilderna är från stylingar vi gjort i vårt projekt VFStudio där vi jobbar med både inredningskonsultation och homestyling åt privatpersoner och företag. Läs mer på vår hemsida VFStudio.se

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!