Julklappstips! 20% rabatt på handgjord keramik Spruzzi

Julerbjudande till dig – 20% rabatt på Spruzzi!

För dig som är ute efter småskaliga, handgjorda julklappar vill vi tipsa om vårt fantastiska porslin i serien Spruzzi. Ett stänkmålat, handgjort porslin från ett familjeägt företag i Italien där varje del är unik.

Just nu får du 20% rabatt på hela vårt utbud av porslinet Spruzzi! Rabattkoden dras i kassan rabatten gäller t om söndagen den 11 december.

Ta del av erbjudandet här!

Det vackra porslinet är tillverkat av robust keramik och alla delar är handmålade. Något som gör att alla exemplar ser olika ut och då också får en helt unik mönsterbild. Småskaligt hantverk när det är som bäst med andra ord!

Vi tycker att det här porslinet är alldeles ljuvligt att duka med under årets alla säsonger men kanske lite extra härligt nu i jul!

Nya delar och ytterligare två färger

Nytt för säsongen är att vi tagit in fler delar – och också adderat en ny färg. Numera finns flera av delarna i både grönt och en magiskt fin gul nyans, som valt att kalla Mimosa. SÅ vacker till toner av rost, rött eller grönt. Mixa och matcha gärna färgerna, vi lovar att alla kombinationer blir fantastiska ihop!

Här hittar du alla delar av vårt fina porslin.

Psst. Vi skickar alltid inom 3-5 arbetsdagar och du har fri frakt över 1500 kr.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!