Julklappar för barn 0-5 år

Hållbara och småskaliga julklappar för barn 0-5 år

Är du på jakt efter julklappar som passar barn mellan 0-5 år? Då har du hittat rätt! Hos oss på Vintagefabriken finns lekfulla och användbara julklappar som är både unika och schysst tillverkade! 

Filtar i ekologisk bomull, lekklossar i kork från svenska Sunday Studio No.7 

Svenska märket Sunday Studio No 7 säljer småskaligt tillverkade produkter för barn som sys för hand i Sverige. De fina filtarna blir ett härligt inslag i vagnen eller sängen eller varför inte använda som lekfilt?

Filten finns i 4 olika ljuvliga färger som lavendel, senap, tegel och duvblått. 

Den ena finare än den andra om ni frågar oss.

Kan även kombineras med snuttefiltar i matchande färger!

Lekfulla och lärorika böcker och posters

Från duon bakom Casablanca paper hittar ni lekfulla pekböcker och posters till barnrummet.  

Att hänga en poster med alfabetet eller siffror på väggen i barnrummet blir både fint att titta på och ett roligt sätt att lära på. Dessa posters – som finns i formatet 50×70 cm och 30×40 cm – är en av våra mest populära produkter genom tiderna!

Unika prints som bara säljs hos oss på Vintagefabriken

Vi säljer också andra typer av prints som vi dessutom är helt själva om i Sverige att ha i sortimentet. Te x printer här ovan som Malin Gyllensvaan gjort exklusivt för oss! En personlig favorit som passar både stora och små barn. 

Se hela vårt utbud av tavlor och prints till barnrummet i vår webbshop!

 

Sängkläder för barn i Öko Tex-certifierad bomull

Våra bäddset i rutiga mönster är småskaligt tillverkade i Europa. De är gjorda av överblivna skjorttyger i bomull av mycket hög kvalitet.

Detta gör dem otroligt mjuka och sköna mot kroppen!

De är också Öko Tex-certifierade vilket innebär att tillverkaren kan garantera frånvaron av skadliga ämnen i tygerna. Så himla fint att ge bort i julklapp till en liten person!

Bild tagen av Anna Lång (@hemmahosaugusti) för Vintagefabriken.

Smart och fin förvaring i barnrummet  

Vem drömmer inte om smart OCH fin förvaring i barnrummet? Eftersom detta står högt upp på önskelistan hos oss har vi tagit in flera koffertar i papper som vi tycker är helt perfekta när det kommer till just detta. 

Varmt välkommen att se mer i vår webbshop! Vi skickar era paket 2-3 gånger i veckan och sista dagen att beställa för garanterad leverans innan jul är den 17 december.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!