Vi som driver Vintagefabriken butik och webbshop heter Louise Lemming och Linda Hansson. Vi är frilansande journalister och stylister och jobbar med Vintagefabriken vid sidan om detta. Vintagefabriken är resultatet av drömmen om att ha en egen butik där allt ska vara handplockat av oss, noga utvalt i stil med det vi själva tycker om. Hos Vintagefabriken hittar du både vintagekläder för barn och dam och vintageinredning samt nyproducerade ting som kompletterar vårt vintagesortiment. Vi gillar att lyfta fram nya talanger i form av illustratörer/designers och formgivare och allra helst tjejer förstås.

Förutom att driva butik och webbshopen anordnar vi möhippor, kurser och fester på tema vintage i Vintagefabrikens lokaler i Midsommarkransen, Stockholm.

Kom gärna och hälsa på!

För att besöka oss och butiken Vintagefabriken tar du dig till Svandammsvägen 8 i Midsommarkransen. Lättast är att åka hit via tunnelbana. Ta röda linjen mot Fruängen och gå av i Midsommarkransen. Välj uppgång Svandammsvägen och ta till vänster när du kommer upp på gatan. Vintagefabriken ligger ca 100 meter nerför gatan.

Under vintern 2015/2016 har vi öppet på fredagar 12-18 och lördagar mellan 11-16. Håll utkik på vår instagram (@vintagefabriken) för information om events, kundkvällar och eventuella ändringar av öppettider.

Kontakta oss på info@vintagefabriken.se för att få veta mer om oss och våra projekt. På vår hemsida Vintagefabriken.se kan du läsa mer om oss och våra spännande upptåg.

Välkommen till Vintagefabriken!