Miss Della; nytt print från Mrs Mighetto

I nästa vecka – den 14 februari – släpper succéduon Mrs Mighetto ett alldeles nytt – och smått magiskt print.

Printet heter Miss Della och är baserad på en verklig person. Så här skriver Mrs Mighetto om Miss Della:

I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  

25 kr per såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan.

Printet Miss Della av Mrs Mighetto kommer finnas hos oss på Vintagefabriken från och med den 14 februari i limiterad upplaga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!