Möhippa på Vintagefabriken i Stockholm

Kom på möhippa hos oss!

Vintagefabriken älskar vi temafester. Dessutom tycker vi att det är alldeles särskilt roligt att anordna festligheter för andra. Ett sådant exempel är våra möhippor i sann vintageanda – med utgångspunkt i vår bok Vintageparty. Hos oss får ni pyssla med bruden inför bröllopet, skåla i festliga drinkar, mumsa på lyxig desserter och mingla i vår mysiga butik i Midsommarkransen, Stockholm. (Butiken ligger en station från Liljeholmen och endast 3 minuter från Hornstull med tunnelbana).

Vi erbjuder 3 olika typer av workshops på våra möhippor – Paper Workshop, Accessories Workshop och Flower Workshop. Självklart hjälper vi er mer än gärna att skräddarsy just upplägget som ni önskar!

Nytt för den här säsongen är att ni kan boka datum för möhippa i vår webbshop! Där betalar ni smidigt och enkelt en del av avgiften på faktura eller kort och väljer den dag som passar just er (våra möhippor pågår under lördagar eller söndagar i mars-juli).

Här på vår sajt kan ni läsa mer om upplägget, priser, tider med mera på våra möhippor.

 Har ni några frågor är det bara att maila oss på info@vintagefabriken.se.

Vi på Vintagefabriken ser fram emot att anordna en massa härliga möhippor för er som är från Stockholm med omnejd i vår och sommar!

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!