Ny kollektion med posters av Caroline Johanna

Ny kollektion med posters

Kolla, kolla! Vi lanserar nu en helt ny kollektion av posters ihop med talangfulla illustratören Caroline Petterson, eller Caroline Johanna som hon kallar sig som illustratör. Kollektionen är framtagen speciellt för oss på Vintagefabriken och består av 5 st signerade posters som bara säljs hos oss.

poster med svanar

Vi är så himla stolta och glada över att få lansera ännu ett unikt samarbete med en kreativ och talangfull kvinna. Vi hoppas innerligt att ni ska tycka lika mycket om den som vi!

Kika på kollektionen här!

Om Caroline

Caroline har en romantisk stil och använder en dov färgskala som vi tycker mycket om. Hon älskar också, precis som vi, vintage vilket vi tycker märks i hennes motiv som får en vacker och tidlös känsla. Caroline målar allt för hand och använder oftast pastell eller blyerts i sina illustrationer. Missa inte att följa Caroline på Instagram där hon kallar sig @carolinejohanna. Caroline har signerat alla print och kollektionen säljs i en begränsad upplaga.

Något vi tycker är extra roligt är att Caroline berättade för oss, när vi drog igång samarbetet, att hon länge haft en dröm om att en gång få sälja sina alster just på Vintagefabriken. Så väldigt smickrande tycker vi!

Här hittar du alla motiv ur kollektionen med Caroine Johanna!

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!