Nya färger på barntapeter från Ulricehamns tapetfabrik och Långelid/von Brömssen

tapet med ekorrar i gult

Nu börjar vi verkligen känna att det är ett nytt år. Det där pirret inför allt det nya som infinner sig varje januari märks tydligt. Vi är så förväntansfulla på vad 2023 kommer att bjuda på! För Vintagefabrikens del betyder 2023 förändringarnas år, då webbshoppen står inför ett ägarbyte som vi har berättat om tidigare. Men mer om detta längre fram! Fortfarande är allt som vanligt och vi skickar paket kontinuerligt varje vecka till alla våra fantastiska kunder.

Vi vill passa på att återigen tipsa om rean som är i full gång på våra unika prints, samt ramarna som går att köpa till. De försvinner dock i ett rysligt tempo, så vänta inte med att beställa om du har bespetsat dig på något särskilt. I takt med att julen plockas bort tycker i alla fall vi att det brukar klia lite extra i inredningsfingrarna och då passar det perfekt att uppdatera sig med några nya motiv till väggen. Ett smart och hållbart sätt att få lite nyhetskänsla i hemmet!

Du hittar alla våra prints och tavlor här

Helhetsgrepp med tapeter

Men vill du ta ett helhetsgrepp om väggarna där hemma är tapeter vårt bästa tips! Med någorlunda enkla medel kan du få ett helt nytt rum inom loppet av några timmar. Till exempel vill vi verkligen slå ett slag för att våga tapetsera barnrummet! Många tänker att tapeter är känsligare än målade väggar, men väljer du en mönstrad tapet skulle vi säga tvärtom! Fläckar från kritor eller eventuella märken från klossar som kastats försvinner in i mönstret. Och skulle det bli ett riktigt hål eller synligt pennstreck är det bara att sätta upp en tavla eller krok som döljer förödelsen på ett kick!

Harar eller ekorrar till barnrummet från Långelid/von Brömssen

Några av våra absoluta favoritmönster när det kommer till barntapeter kommer från Ulricehamns tapetfabrik och Långelid/von Brömssen. Hares in Hiding som länge varit mångas favorit till barnrummet kommer nu i en ny vacker blå nyans – ”Smokey Blue” – som ersätter den mörkblå ”Washed Denim”. Blå är en harmonisk kulör att välja till ett barnrum där mycket tid spenderas, lika rofyllt att leka som att sova i.

Tapet med harar från Vintagefabriken

Men något vi på Vintagefabriken blev lite extra förtjusta i, var när vi fick se de fantastiska bilderna på Oak Tree Tails nya färgställning. Inte nog med att ekorrarna är otroligt gulliga, hur fint gör de sig inte i denna ockragula ton som fått namnet Golden Sand?

Direkt började vi spåna på utrymmen att göra om i våra respektive lägenheter, men vi båda bor ju minst sagt kompakt så nu finns inte många väggar kvar att tapetsera! Men som sagt, ett hett tips till den lyckost som håller på att planera ett barnrum i detta nu.

Alla tapeter från Ulricehamns tapetfabrik hittar du i vår webbshop under tapeter.   
Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!