Välkommen till Vintagefabriken!

Vi säljer väl utvald vintage och unik och småskalig design för stora och små. Vi handplockar alla våra varor och detta med stor omsorg för produkten, producenten och vår omvärld.

Vintagefabriken är en webbshop som består av Linda Hansson och Louise Lemming – stylister inom framför allt inredning som vurmar för vintage, vackra inredningsdetaljer och slow living – konsumtion som helt enkelt är lite snällare mot miljön.

Vår webbshop Vintagefabriken.se är öppen dygnet och vi erbjuder också möjlighet att hämta upp din beställning 2 gånger per vecka från vårt showroom på Ringdansvägen 3 i Midsommarkransen, Stockholm.

Våra öppettider för Pick up är:

Tisdagar och torsdagar 12-16 

Obs! På grund av rådande läge reserverar vi oss för att dessa öppettider inte alltid kan garanteras. Har du handlat hos oss och ska hämta upp dina varor? Vi tar kontakt med dig efter ditt köp för att ge mer information kring ditt besök. 

Obs! Vi har alltså inte en fysisk butik – utan endast kontor och showroom på denna adress. Du som handlat i vår webbshop är dock väldigt välkommen in för att hämta dina varor och samtidigt kika på vårt övriga utbud av handplockad inredning, efter att vi kommit överens om en tid. Möjligheter att betala med Swish på plats finns.

Varmt välkommen till oss!

Vintagefabrikens showroom och kontor i Midsommarkransen, Stockholm.

Kontakt

Mail: info@vintagefabriken.se

Telefon: 070- 948 97 43/ 070- 149 94 31

Adress: Ringdansvägen 3, 126 33 Hägersten

Organisationsnummer: 559140-8215

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara