Origamikurs med Up the Wooden Hills på Vintagefabriken

Snart är det dags! Torsdagen den 5 november kommer talangen Lisa Marie AnderssonUp The Wooden Hills till Stockholm och håller en origamikurs hos oss på Vintagefabriken. Kursupplägget är dessutom framtaget exklusivt för oss på Vintagefabriken och det är vi så klart väldigt glada för.

Kursen kommer fokusera på origami – som ju är Lisa Maries specialitet. Till skillnad från tidigare kurser – som fokuserat på hur man viker origamibollar – kommer kursdeltagarna här att lära sig att vika figurer till en egen mobil som sedan kan hängas i t ex taket, i fönstret – eller varför inte över barnsängen? Figurerna kan också användas var och en för sig som dekoration i t ex bokhyllan. Dessutom tänker vi oss att de kan passa hur fint som helst i julgranen – när väl julen nalkas.

mobil1

I kursen lär du dig att vika vackra papperssvalor som sedan används för att sätta ihop till en mobil. Papper till provvikning, ett pappersset med specialdesignade mönster till papperssvalorna, en mobilstomme i vitt stål, snöre och övrigt material ingår i kursen.  Även kaffe, te, småkakor och frukt ingår i priset.

 mobil

Vad? Kurs i origami med Lisa Marie från Up The Wooden Hills

För vem? För dig som tycker om att pyssla och jobba med händerna och vill lära dig hantverket i att vika origami

När? Torsdagen den 5 november kl 18.00-21.00

Pris? 850 kronor. I priset ingår  – förutom lära för livet – fika, kaffe, te, småkakor och frukt samt alla material. Dessutom får du 10% rabatt på hela Vintagefabrikens sortiment dagen till ära.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!