På besök hos vintagebutiken Anna Cecilia

Ända sedan vi startade Vintagefabriken för 7 (!) år sedan har en av de viktigaste delarna varit att dela med sig. Att tänka att om vi är många som sysslar med vintage så kan vi också sprida ordet om hur härligt och inspirerande och viktigt det är att handla vintage. Istället för att vi själva ska sitta på vår kammare och bara bry om oss om vad som är viktigt för oss.

Att nätverka, skapa events ihop och att lära känna andra i branschen är ju något av det bästa som finns – tycker vi – och det har vi fortsatt med under alla år. I dessa tider blir det mer viktigt än nånsin att visa vilka kreatörer och företag man vill ha kvar sen. Efteråt.

Därför tog vi, i förra veckan, våra kids under armen och begav oss (med handspriten i högsta hugg) till en bekantskap till oss som heter Cecilia Teir och som driver den ljuvliga vintagebutiken Anna Cecilia. En butik där vintageinredning och vintagekläder för barn står i fokus. En riktig pärla som vi gärna vill tipsa om eftersom att den också är en personlig favorit för oss där vi alltid hittar massvis med fint som får följa med hem.

Vill ni se mer från vårt besök hos vintagebutiken Anna Ceciia i Årsta? Kika in på vår blogg på Lovely Life.se och läs mer där!

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!