Tack för året som gick – och välkommen 2015!

Gott nytt år alla fina kunder, följare och vänner! Och tusen tack för året som gick. 2014 var ett fantastiskt år på många sätt och vis och vi har varit så himla glada över att ha fått dela det med er.

Det var ett väldigt spännande år och vi lyckades pricka av massvis med saker på vår önskelista. Högst upp stod projektet webbshop och när den äntligen (!) lanserades i mitten av juni var ingen gladare än vi.

 

blogg2

Vi lanserade också nya – fullbokade – kurser med bland annat Emily Dahl och Lisa- Marie Andersson (Up the Wooden Hills) och drog igång möhippesäsongen rejält. Ända in i december ramlade förfrågningar om möhippor in – snacka om succé!

möhippa

Vi skapade också en kollektion med bröllopsaccessoarer ihop med The Wild Rose och badkläder i 50-talsstil ihop med Janna Drakeed – lagom till den stundande sommaren.

blogg1

Vi hade också två helt magiska praktikanter hos oss under året. Isabelle Pedersen och Sofia Byström – båda två helt ovärderliga och alldeles, alldeles underbara. Tusen tack till er och för att ni förgyllde våra dagar.

blogg4

Dessutom hann vi med att organisera både en Vintagebloppis – ihop med bloggvärldens finest, en Innergårdsloppis i lummiga Midsommarkransen samt flera stycken Kransenkvällar ihop med våra grymma grannar i området.

loppis

Vintagefabriken fyllde också 1 år som butik och detta firades med pompa och ståt, en enorm kakbuffé och en finfin tävling.

Sist – men absolut inte minst – har vi lyckats med bedriften att utöka Vintagefabriken med inte mindre än 3 (!) nya medlemmar. Volang-Lindas Chaplin (15 månader), Lollos Gertrude (snart 1 månad) och Emmas bebis som – tills hen tittar ut i början på mars – går under arbetsnamnet Cirkus Sundh.

januari

Nu är det januari och vi kan inte med ord beskriva hur mycket vi ser fram emot det här året. 2015 kommer att bli otroligt spännande och vi lovar att fortsätta med våra galna upptåg och roliga projekt. Och inte minst – att fortsätta erbjuda finfina varor i både butiken i Midsommarkransen och i vår webbshop.

Hoppas ni vill följa med oss ännu ett år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!