Tipsa oss om din butik!

Här kommer en liten efterlysning till er från oss! Vi har fått en idé till att göra en serie porträtt av personer som är frilans och som driver t ex sin egna butik, sitt eget café eller någon liknande verksamhet.

Målet med det här projektet är att – förutom att upptäcka nya pärlor – att samla på oss av andras erfarenheter, lärdomar, tips och idéer. Men också fråga de där jobbiga frågorna som man också kan lära sig av och få energi av. Få reda på lite mer om det där som (kanske) skaver och känns svårt och ibland hopplöst ibland med att vara sin egen.

Vi tänkte börja med att göra det hela som en serie av inlägg på vår blogg på Vintagefabriken och också på Lindas blogg Volang. Sen kanske vi också testar det här med att göra en vlogg? Vem vet?

 

Kanske vill just DU vara med på detta projekt? Eller känner du någon som borde vara med?

Maila oss på info@vintagefabriken.se eller skriv till oss på Instagram (@vintagefabriken). Även om du inte bor i Stockholm får du gärna höra av dig så kanske vi kan boka in något längre fram. Eller lösa det på annat sätt såklart! Det är ju därför internet är en så härlig plats ofta. För att de geografiska avstånden krymper och vi kan ta kontakt med varandra på så många olika sätt.

vintagefabriken butik linda och louise

MEN. Vi behöver ett namn till vårt projekt. Vad tycker du att det ska heta? Har du ett tips? Skriv en kommentar så kanske det blir just ditt förslag vi kommer använda. Tusen tack på förhand och hoppas ni kommer tycka att det här ska bli lika kul som vi!

Redan nästa vecka kommer ni kunna läsa om vårt första möte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!