Välkommen på föreläsningen ”Blogg som jobb”

header-emmas-vintage

Är du nyfiken på hur du kan tjäna pengar på din blogg, öka antalet besökare – och kanske ha bloggen som jobb?
Efter mängder av förfrågningar kan Vintagefabriken stolt presentera föreläsningen “Blogg som jobb – bloggen som verktyg för att göra karriär”, tillsammans med Emma Sundh som driver bloggen emmasvintage.se, står bakom den aktuella boken Vintagefrisyrer (tillsammans med frisören Sarah Wing) och är en i trion bakom Vintagefabriken. Emma jobbar som journalist, stylist, bloggare och föreläser om ämnet “Blogg som jobb – bloggen som verktyg för att göra karriär” med jämna mellanrum. Men eftersom föreläsningarna har varit fullsatta ger vi dig nu chansen på Vintagefabriken.

Under föreläsningen berättar Emma om hur du skapar en framgångsrik blogg, ökar antalet läsare, jobbar med SEO och sociala medier, skapar klick-rubriker och kan vidareutveckla ditt varumärke.
Vidare hur du tjänar pengar på bloggande och förverkligar dina drömmar.

När? Tisdagen den 13 maj klockan 18:30.
Var? Vintagefabriken, Svandammsvägen 8 i Midsommarkransen.
Hur? Föreläsningen kostar 200 kronor och du anmäler dig genom formuläret nedan. Platserna är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Anmälningen är bindande. Avbokning ska ske minst 10 dagar innan föreläsningsdatumet (undantag sjukdom med sjukintyg), annars debiteras halva föreläsningsavgiften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!