Vintagefabriken på besök hos Ateljé Lupp för fortsatt samarbete

Ateljé Lupp

I fredags var vi besökte Ateljé Lupp. Denna soliga fredagseftermiddag tog vi bilen från vår studio utanför Norrköping och åkte till Enköping för att träffa Matilda och se hennes studio, den gamla skolan i Tibble. Vilket fint möte det blev! Så himla varmt och trevligt. Vi är så glada att ha träffat Matilda irl och vi känner allesamman att vi verkligen vill fortsätta samarbetet och fortsätta att diskutera hur vi kan utveckla nya unika produkter för Vintagefabriken. Vi är så glada för det!

Ateljé Lupp

Ateljé Lupps otroligt fina produkter hittar ni i webbshoppen, allt från assietter och uppläggningsfat, smörknivar och ljusstakar med tillbehör.

Även fast det känns avlägset och långt bort till vintern och julen så planerar vi att ta fram en unik adventsljusstake för Vintagefabriken. Vi har inte riktigt landat i om vi vill få till en ny färg eller om den gröna serien som är unik för Vintagefabriken ensam ska få leva vidare – vilken färg tycker du andas Vintagefabriken och borde få pryda Matildas exklusiva verk för Vintagefabriken?

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!