Vintagefabriken söker assistent/praktikant

Vintagefabriken söker nu en driven och idérik praktikant/assistent för hösten/vintern 2015! Är det kanske just dig vi letar efter?

vf

Vintagefabriken jobbar vi dels med journalistiska uppdrag, men också styling av exempelvis mat-, pyssel- och inredningsjobb. Därutöver driver vi så klart vår vintagebutik i Midsommarkransen – med tillhörande webbshop, våra bloggar och anordnar olika typer av arrangemang som möhippor och kurser. Vintagefabriken är ett kreativt kollektiv som alltid har tusen spännande projekt på gång. Är det inte att ta fram en egendesignad klänning så är det att anordna temafester eller uppmuntra unga kvinnor att våga gå sin egen väg.

Nu söker vi en praktikant eller assistent som vill vara med på vårt kreativa äventyr!

vf1

Vi söker dig som är runt 20 eller äldre, intresserad och kunnig av sociala/digitala medier, strukturerad och ordningsam, idé- och uppfinningsrik. Helst ska du vara intresserad av – och ha kunskap kring – webb och kommunikation och behärska såväl WordPress och Photoshop som Instagram och Facebook då praktikplatsen främst kommer att handla om att jobba med vår sajt och webbshop.

Helst ska du ha någon typ av studier eller annan syssla vid sidan om då vi inte behöver någon på heltid och i nuläget inte kan betala ut någon ekonomisk ersättning. I stället försöker vi kompensera dig med sådant som lunch och fika och vi försöker också hjälpa dig att bredda ditt nätverk och presentera dig för personer i branschen. Dyker det upp några spännande uppdrag inom Vintagefabrikens ramar (utöver ordinarie jobbuppgifter) ser vi självklart till att du får betalt för detta. Därför är det också ett plus om du har eget företag. Förutom detta får du – så klart – en lära för livet och en insyn i vår spännande värld! De tidigare praktikanterna vi haft har fått uppdrag hos oss på frilansbasis efter praktiken och har även fått jobb inom branschen.

Vår förhoppning med praktikplatsen är att vi ska kunna ha ett ömsesidigt utbyte av varandra och inte minst att vi ska kunna hjälpa dig  på traven med att förverkliga din dröm.

Du sitter hos oss på vårt kontor i Midsommarkransen i Stockholm 1-2 dagar i veckan, och är även – vid behov – med oss på allehanda spännande uppdrag inom Vintagefabrikens ramar. 

Ansök senast den 20 september till
info@vintagefabriken.se
Märk mejlet med ANSÖKAN.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!