Wedding Fair Sthlm

Roliga nyheter! En sprillans ny bröllopsmässa kommer till stan (Stockholm)! Den 5 och 6 februari är det dags för Wedding Fair Sthlm; en personlig och exlusiv bröllopsmässa med väl utvalda utställare. Här hittar ni alltifrån magiskt duktiga blomsterdesigners som Skillad Florals till catering från Urban Deli och talangfulla bröllopsfotografer som Jennie Kumlin.

Vintagefabriken är väldigt glada över att vara inbjudna till Wedding Fair Sthlm och vi kommer vara på plats för att ge våra bästa tips på hur man fixar den tjuisgaste bröllopsdukningen. Självklart kommer vi också ha med oss finheter på tema bröllop i form av vår bröllopskollektion med inbjudnings- och placeringskort av Kajsa Wallin, handvikta pompoms, bokstavsbanners och mycket, mycket mer.

Och det bästa av allt? Det är fri entré!

Så ta med dig din partner, kompisgänget eller en familjemedlem och kom och hälsa på hos Wedding Fair Sthlm. Antingen på en AW fredagen den 5 februari kl 16-20 eller för en heldag lördagen den 6 februari kl 11-17. Bröllopsmässan hålls i Residence Perseus lokalerBaggensgatan 17 i Gamla Stan!

Hoppas vi ses!

SparaSpara

En tanke om “Wedding Fair Sthlm

  1. Pingback: Livet just nu | Volang

Comments are closed.

Translate »
Skriv upp dig på väntelistan Vi mailar dig när produkten finns i lager igen!